Afdeling in Gentbrugge:

Adres: Jacob van Arteveldestraat 20

9050 Gentbrugge

tel 09 230 47 94


Bereikbaarheid:


- Met het openbaar vervoer vanaf station Gent Sint-Pieters:

Bus 9 (richting Gentbrugge Groeningenwijk) en stapt af aan de halte ‘Ankerslaan’. Je steekt de grote baan (Brusselsesteenweg) over en gaat de Ankerslaan in.  Dan neem je de eerste straat rechts en je bent er.

 

- Met het openbaar vervoer vanaf station Gentbrugge:

Je wandelt naar de Burvenichstraat en slaat aan de lichten linksaf.  Aan de eerste vijfweegse neem je de tweede straat links (Ankerslaan) en dan de eerste links en je bent er.

 

- Met de wagen vanaf de E17:

  E 17 Antwerpen-Kortrijk/Kortrijk-Antwerpen: afrit Gentbrugge Kom je uit de richting van Antwerpen dan ga je op het einde van de afrit linksaf (Brusselsesteenweg). Aan de verkeerslichten ga je rechtsaf (Land Van Rodelaan). Kom je uit de richting van Kortrijk of Brugge dan ga je op het einde van de afrit aan de rode lichten rechtdoor (Land Van Rodelaan). Op de Land Van Rodelaan neem je de tweede straat links (Oude Brusselseweg). Vervolgens neem je de eerste straat links (Maurits Sabbestraat). De eerste straat rechts is de Jacob Van Arteveldestraat.

 

- Met de wagen vanaf de kleine ring rond Gent:

Volg de pijl ‘Gentbrugge’ en rijd naast de brug. Onder de brug sla je af richting Gentbrugge (Brusselsesteenweg). Aan de verkeerslichten voorbij de tankstations en colruyt  sla je linksaf (Land van Rodelaan).

Op de Land Van Rodelaan neem je de tweede straat links (Oude Brusselseweg). Vervolgens neem je de eerste straat links (Maurits Sabbestraat). De eerste straat rechts is de Jacob Van Arteveldestraat.

Voog. Maak een website.